TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Fotografie Tours Khao Yai | Natuur Fototrips in Khao Yai Nationaal Park

Wij brengen je naar de beste spots voor de beste shots!

Fotografie tours Khao Yai
Fotografie tours Khao Yai
Gibbons fotograferen is een echte uitdaging; ze zijn snel! Maar niets is onmogelijk. Ga met ons op fotografie tour en verhoog je kansen op wildlife fotografie in Khao Yai nationaal park.

Bosgems gezien tijdens Fotografie tour Khao Yai
Bosgems in Khao Yai
De bosgems is een zeldzaam dier; Voorbereid zijn op plotselinge ontmoetingen is een belangrijk aspect van wildlife fotografie. Probeer het zelf op onze fototours in Khao Yai.

Fotografie Tours Khao Yai - Waarom?

Onze Fotografie tours in Khao Yai zijn een leuke en spannende manier om Thailand's prachtige dieren te fotograferen. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina. (Noot: sommige activiteiten die worden vertoond in de video zijn misschien niet inbegrepen in dit tour pakket!)

Deze tour is voor beginnende als expert fotografen. Intieme ontmoetingen met dieren als gibbons, neushoornvogels, makaken, herten, en zelfs wilde olifanten zijn mogelijk op onze foto trips. OM genoeg tijd aan het fotograferen te kunnen besteden, raden we onze meerdaagse tours aan, maar als de tijd het niet toe laat is een dagtrip ook een mogelijkheid. Als je van natuur en dieren houdt dan zul je een geweldige tijd met onns doorbrengen in Khao Yai!

Foto Trips Khao Yai - Wat?

Fotografie tours in Khao Yai zijn privé tours waarvan het programma open staat. Wij weten dat concentratie en geduld nodig is om een goede foto te maken. Als je enige ervaring hebt met natuurfotografie weet je ook dat het onmogelijk is om vooruit te plannen. Dus dat doen we ook niet. Wanneer je een aanvraag indient voor onze fotografie tour in Khao Yai zullen we gezamelijk bespreken wat je wensen zijn en vervolgens beslissen waar heen te gaan/ wat te doen. Als er geen specifiek doel wordt vastgesteld zullen we proberen een goede balans te vinden tussen landschaps- en wildlife fotografie.

Fotografie Tours Khao Yai - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. Onze Fotografie Tours starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze foto tours zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. De watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien. Neem echter wel regenbescherming mee voor zowel de fotoapparatuur als voor jezelf.

Foto Trips Khao Yai - Hoeveel?

Deze Fotografie tours zijn privé tours. Accommodatie is niet inbegrepen, vraag ons welke hotel opties er zijn nabij Khao Yai.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tours - Fotografie Tours Khao Yai

Prijs per persoon:
Op aanvraag

Dieren gezien tijdens Khao Yai Dieren tours
Dieren in Khao Yai
Dieren gezien tijdens Fotografie tours Khao Yai; Paardherten worden vaak gezien en zijn mooie onderwerpen voor wildlife fotografie.

Fotografie Tours Khao Yai   |   Contactformulier


Om onze Fotografie Tours in Khao Yai te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie