TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Huai Kha Khaeng Wildreservaat

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Huai Kha Khaeng Tours

Het belangrijkste gebied voor Tijgers in Thailand!
Huai Kha Khaeng Wildlife Safari  |  3 Dagen

Huai Kha Khaeng Wildlife Safari  |  3 Dagen

** Deze tour is momenteel niet beschikbaar **
Onze 3-daagse wildlife safari in Huai Kha Khaeng. Ontdek het territorium van de tijger, en volg het spoor van enkele bedreigde diersoorten!

KLIK HIER VOOR ONZE
HUAI KHA KHAENG WILDLIFE SAFARI  |  3 DAGEN

PRIVé TOUR   |   Vanaf 6000 BAHT

Tijger sporen in Huai Kha Khaeng
Tijger voetsporen in Huai Kha Khaeng
Op onze wildlife tours in Huai Kha Khaeng is er een kans om Tijger voetafdrukken, krabsporen op bomen, en andere sporen te vinden. Een waarneming van de grote kat in Thailand blijft erg zeldzaam.

Gouden Jakhals
Gouden Jakhals in Huai Kha Khaeng
Een van de aaseters in Huai Kha Khaeng is de Gouden Jakhals.

Waarom Huai Kha Khaeng bezoeken?

Huai Kha Khaeng Wildreservaat is de kern van het Western Forest Complex - Thailand's grootst overgebleven wildernis. Een derde, of misschien zelfs bijna de helft van de huidige wilde Thaise Tijger populatie bewoont dit natuurreservaat. Op onze wildlife tours zullen we op zoek gaan naar de sporen van de grote katachtigen, maar de kans op een waarneming is zelfs in dit reservaat heel erg klein. De aanwezigheid van tijgers betekent echter ook dat prooidieren veelvuldig voorkomen; Huai Kha Khaeng huist veel interessant wild zoals Banteng, Groene Pauw, Gouden Jakhals, Aziatische Olifant, en nog veel meer. Reden genoeg voor een bezoek!

Wat we doen op onze Wildlife Tours?

We spenderen uren geduldig wachtend in wildobservatie torens, gaan te voet door tijgerhabitat, en we doen 'game drives' op zoek naar sluwe dieren. Het gebrek aan toeristen in het gebied, en daardoor het kleine aantal faciliteiten, betekent dat gemak en comfort soms ver te zoeken zijn. Voor makkelijker wild spotten in een beter bereikbaar park raden we onze Khao Yai nationaal park tours aan. Ben je echter een echte wildlife enthousiast, dan is dit een geweldige plek om je tijd al dieren zoekend te spenderen.

Banteng kudde in Huai Kha Khaeng
Banteng kudde in Huai Kha Khaeng
Vanuit de uitkijktorens in Huai Kha Khaeng hebben we de kans om allerlei diersoorten te zien. Het is de beste plek in het land om de bedreigde Banteng te zien. En deze foto toont bovendien paardherten die samen met de runderen grazen.Huai Kha Khaeng Wildreservaat - Wanneer & Waar?

Het gebied waar wij onze wildlife tours in Huai Kha Khaeng aanbieden, ligt 320km van Bangkok, nabij Nakhon Sawan/ Uthai Thani in het Westen van Thailand. De tours starten vanuit Uthai Thani.

Huai Kha Khaeng ziet zeer weinig bezoekers, en dat samen met de aanwezige biodiversiteit maakt het zeer interessant.

Het wildreservaat is het gehele jaar geopend. Het einde van de koele en droge wintermaanden is zeer waarschijnlijk de beste tijd om te bezoeken, wanneer de temperaturen beginnen te stijgen en de lage waterniveau's de dieren dwingen de overgebleven waterbronnen te bezoeken.

Huai Kha Khaeng Tours- Wat zijn de kosten?

Onze wildlife tours zijn alleen op privé basis beschikbaar, en voor gelimiteerde groepsgrootte. We bieden enkel safaris van meerdere dagen.

Groene Pauw
Groene Pauwen
Op onze wildlife tours in Huai Kha Khaeng heb je een goede kans deze bijzondere vogel te zien. De groene pauw doet het goed hier, en wordt vaak gezien vanuit de dierenobservatie torens.

Contactformulier voor Huai Kha Khaeng Wildlife Tours


Gebruik a.u.b. het contactformulier, hieronder, om meer info op te vragen over onze Huai Kha Khaeng tours.
Gebruik het 'speciale verzoeken' invulveld om vragen te stellen over de tours.

** Op dit moment hebben wij geen gids in Huai Kha Khaeng.
Onze excuses hiervoor! **

Wij raden je aan onze tours in Khao Yai, Kui Buri, of Kaeng Krachan te bekijken. Khao Yai is de beste optie in Thailand voor algemeen wildlife observatie. Vergeleken met alle andere parken in Thailand zien we in Khao Yai over het algemeen de meeste dieren. Kui Buri is echter het beste park als je specifiek voor wilde olifanten gaat. Kaeng Krachan is over het algemeen minder druk, maar is tevens het moeilijkste park om wildlife te zien. Maar desalniettemin een mooi park waar je misschien wat andere soorten tegenkomt dan in de andere parken.
Klik hier voor onze Khao Yai tour pakketten.
Klik hier voor onze Kui Buri olifanten safari.
Klik hier voor onze Kaeng Krachan tour pakketten.Selecteer een van de touropties, of laat dit veld leeg en kies zelf de duur, daaronder.
Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie