TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Huai Kha Khaeng Wildreservaat

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Wildlife Safari in Huai Kha Khaeng

Van de gebaande paden - in het territorium van de tijger!

Tijger krabsporen in Huai Kha Khaeng
Tijger krabsporen in Huai Kha Khaeng
Wij zullen je proberen te bewijzen dat er tijgers nog steeds leven in Thailand. De kans dat we dit met een waarneming in levende lijve kunnen bewijzen is uiterst miniem, maar we zullen ons best doen de sporen te vinden.ou some tracks.

Blauwe Ekster
Blauwe Ekster in Huai Kha Khaeng
Een van de kleurrijke vogels van Huai Kha Khaeng, de blauwe ekster.

Waarom op wildlife safari?

** Deze tour is momenteel niet beschikbaar **
Huai Kha Khaeng heeft het allemaal; vele bedreigde diersoorten noemen dit reservaat hun thuis. Het is het best beschermde natuurgebied van het land, waarschijnlijk zelfs van heel Zuidoost Azië. Echter gaat de strijd ter bescherming van dieren als de tijger nog dagelijks door.

Weinig toeristen vinden hun weg naar dit gebied; het is niet voor iedereen geschikt! Het is puur wildlife spotten, geen relax-momentjes bij een mooie waterval... Als dat is wat je zoekt, is onze Wildlife Safari perfect voor jou!

Wat we doen op safaris in Huai Kha Khaeng?

Onze wildlife safari bevat safari rondritten, jungle tochten, maar bestaan voornamelijk uit het geduldig wachten in dieren observatietorens; een vrij passieve tour. Het reservaat staat geen activiteiten toe na zonsondergang.

Banteng stieren in Huai Kha Khaeng
Banteng stieren in Huai Kha Khaeng
Huai Kha Khaeng is een van de weinige plekken waar je een degelijke kans hebt de bedreigde Banteng te zien. Vanuit de observatie torens kunnen we ze goed bekijken zonder ze af te schrikken.Huai Kha Khaeng Wildlife Safari  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (06:30 tot ±19:00)

We starten de tour met een safari rit het park in op zoek naar wildlife. Na een korte wandeling bereiken we een wildobservatietoren waar we in stilte de uiterwaarden van de rivier afspeuren naar leven. Na het spenderen van de ochtend in de uitkijktoren continueren we met een safari rit richting het kamp waar we de tent gaan opzetten voordat we lunchen in het park restaurant. Meestal bezoeken een kleurrijke variatie aan vogels deze stek. In de middag gaan we naar een andere uitkijktoren om ons geluk te beproeven, en eindigen de dag met een late namiddag safari rit terug naar ons kampement.. We spenderen de nachten in tenten in het park.

Dag 2 (06:30 tot ±19:00)

Deze ochtend starten we wederom met een rustige rondrit, om vervolgens een mooie wandeling te maken in de jungle. Ditmaal in een ander soort bos waar de kans op bijvoorbeeld primaten hoger is. Na de lunch, doen we nogmaals een safari rit en de late namiddag wachten we rustig af in een uitkijktoren op wat er tevoorschijn komt.

Dag 3 (06:30 tot ±14:00)

De laatste dag, beginnen we wederom met een vroege game drive gevolgd door een bezoek aan een uitkijktoren. Daarna rijden we terug naar ons kampement om de tenten in te pakken en na de lunch verlaten we het park. De tour eindigt om 14:00PM.

Huai Kha Khaeng Wildreservaat - Wanneer & Waar?

Het gebied waar wij onze wildlife safaris in Huai Kha Khaeng aanbieden, ligt 320km van Bangkok, nabij Nakhon Sawan/ Uthai Thani in het Westen van Thailand. De safaris starten vanuit Uthai Thani.

Huai Kha Khaeng ziet zeer weinig bezoekers, en dat samen met de aanwezige biodiversiteit maakt het zeer interessant.

Het wildreservaat is het gehele jaar geopend. Het einde van de koele en droge wintermaanden is zeer waarschijnlijk de beste tijd om te bezoeken, wanneer de temperaturen beginnen te stijgen en de lage waterniveau's de dieren dwingen de overgebleven waterbronnen te bezoeken. .

Huai Kha Khaeng Wildlife Safari - Wat zijn de kosten?

Onze wildlife safaris zijn alleen op privé basis beschikbaar, en voor gelimiteerde groepsgrootte. We bieden enkel safaris van meerdere dagen

Privé tour - Huai Kha Khaeng Wildlife Safari

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
4 Personen 6000 Baht
3 Personen 7200 Baht
2 Personen 9000 Baht
1 Persoon 16600 Baht

Zwijnshert
Zwijnshert
Het Zwijnshert (beter bekend onder de Engelse naam, Hog Deer) is geherintroduceerd in Huai Kha Khaeng en zijn makkelijk te zien rond het hoofdkwartier evenals het Lierhert (Eld's Deer).

Contactformulier voor Huai Kha Khaeng Wildlife Safaris


Gebruik a.u.b. het contactformulier, hieronder, om meer info op te vragen over onze Huai Kha Khaeng wildife safaris.
Gebruik het 'speciale verzoeken' invulveld om vragen te stellen over de tours.

** Op dit moment hebben wij geen gids in Huai Kha Khaeng.
Onze excuses hiervoor! **

Wij raden je aan onze tours in Khao Yai, Kui Buri, of Kaeng Krachan te bekijken. Khao Yai is de beste optie in Thailand voor algemeen wildlife observatie. Vergeleken met alle andere parken in Thailand zien we in Khao Yai over het algemeen de meeste dieren. Kui Buri is echter het beste park als je specifiek voor wilde olifanten gaat. Kaeng Krachan is over het algemeen minder druk, maar is tevens het moeilijkste park om wildlife te zien. Maar desalniettemin een mooi park waar je misschien wat andere soorten tegenkomt dan in de andere parken.
Klik hier voor onze Khao Yai tour pakketten.
Klik hier voor onze Kui Buri olifanten safari.
Klik hier voor onze Kaeng Krachan tour pakketten.


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie