TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kaeng Krachan Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Kaeng Krachan Dieren Tours | 3 Dagen

Dieren spotten in het grootste park van Thailand!

Brillangoer in Kaeng Krachan nationaal park
Brillangoer in Kaeng Krachan nationaal park
Brillangoeren worden veel gezien tijdens het dieren spotten in Kaeng Krachan nationaal park.

Grote Indische Civet in Kaeng Krachan
Grote Indische Civet in Kaeng Krachan
Grote Indische Civetten worden soms gezien tijdens de nachtwandelingen op onze dieren tours.

Kaeng Krachan - Waarom?

Wildlife tours in Kaeng Krachan nationaal park van 3 dagen zijn een mooie manier om de dieren uit deze regio te ontdekken. Als het grootste nationale park van Thailand, Kaeng Krachan is rijk aan vele dieren zoals langoeren, makaken, gibbons, civetkatten, neushoornvogels, olifanten, luipaarden, slangen & nog veel meer. Dat alleen is reden genoeg om dit nationale park te bezoeken! Maar behalve de biodiversiteit, biedt het gebied ook prachtige uitzichten van beboste bergen tot aan de horizon. Je zult er geen spijt van krijgen!

Kaeng Krachan Dieren Tour - Wat?

Op onze 3-daagse dieren tours zullen we van 's ochtends vroeg tot in het donker actief op zoek zijn naar dieren. Dit doen we zowel te voet in de jungle, als per auto. Er is ook de mogelijkheid om in het donker nog te voet de omgeving te verkennen voor diegenen die dat durven...

We proberen zoveel mogelijk wilde dieren te zien onderwijl we genieten van de mooie omgeving.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

En dan nog iets, onze Wildlife Safaris in Kui Buri nationaal park zijn perfect te combineren met onze Kaeng Krachan tours, zeker als je graag olifanten wilt zien zul je hier geen spijt van krijgen!

Kaeng Krachan Dieren Tour  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooit; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00 of later; tot ±19:00 of later)

We beginnen de tour met een langzame rit het park in waarbij we onze ogen open houden voor wilde dieren. Vervolgens starten we de eerste jungle tocht, maar vandaag houden we die nog relatief kort. Na de wandeling lunchen we in het restaurant van de camping en in de late namiddag gaan we per auto het park verder verkennen om hopelijk nog meer dieren te vinden. Na deze safari rit is het tijd voor avondeten. We bouwen ons kampement op, en voor diegenen die durven kunnen we nog een avondwandelingetje doen in het donker in de buurt van ons kamp op zoek naar nachtactieve dieren zoals civetkatten, stekelvarkens, slangen, etc. Vergeet je zaklamp niet!

Dag 2 (06:00 tot ±19:00 of later...)

Na een vroeg ontbijt, beginnen we aan de hobbelige maar mooie safari rit tot we het begin van de wandelroute bereiken. Daar hiken we door een van de mooiste delen van het park, en bovendien een gebied waar we nog nooit een ander mens zijn tegengekomen. Op de route zullen we hoge bomen, en kleine stroompjes tegenkomen, en hopelijk laten de wilde dieren zich zien. Zodra we weer terug komen bij de auto, rijden we terug naar ons 'base camp' waar we zullen lunchen. In de namiddag zullen we nog een safari rit doen op zoek naar dieren. En dan is het tijd voor het avondeten. Als je nog energie over hebt kunnen we wederom nog wat in het donker ronddwalen op zoek naar mooie beestjes.

Dag 3 (06:00 tot ±17:00)

Op de laatste dag, starten we wederom met een vroeg ontbijt voordat we richting een andere wandelroute gaan. Daar starten we een wandeltocht langs de Pranburi rivier. Daarbij zullen we 40+ keer de beek moeten kruisen, dus kans op natte voeten. We lunchen wederom op de camping. En na de lunch pakken we alle spullen weer in, en beginnen we aan de laatste rit het park uit. De eindtijd is flexibel, afhankelijk waar je vervolgens naartoe wilt gaan. Wij kunnen je bij het minivan station in Kaeng Krachan town droppen om de laatste minivan van 17:00 richting bangkok te pakken.

Kaeng Krachan Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Kaeng Krachan nationaal park ligt zo'n 3 uur van Bangkok. En 1:30 uur van Hua Hin. Onze Dieren Tours starten vanaf Kaeng Krachan town, wat te bereiken is per pendel minivans vanaf Bangkok, maar wij kunnen ook prive transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Kaeng Krachan nationaal park sluit in de maanden Augustus - Oktober, buiten deze maanden zijn onze tours beschikbaar.

Hoeveel?

Deze 3-daagse tours zijn privé tours en volledig inclusief. We kamperen in het park en daarbij zorgen wij voor al het kampeergerei.
Een lijstje met ander zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé tour - Kaeng Krachan Dieren Tour  |  3 D

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 6000 Baht
7 Personen 6300 Baht
6 Personen 6750 Baht
5 Personen 7200 Baht
4 Personen 8100 Baht
3 Personen 9600 Baht
2 Personen 11400 Baht
1 Persoon 21600 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 600 baht

Twijgslang
Twijgslang in Kaeng Krachan
Een ongevaarlijke, maar mooie twijgslang gezien op onze wildlife tour in Kaeng Krachan

Contactformulier


Om onze Kaeng Krachan Dieren tour van 3 dagen te boeken of om vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken.
Ben je opzoek naar een hotel in de buurt? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie