TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kaeng Krachan Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Kaeng Krachan Wildlife Safari | 2 Dagen

Op safari in de Thaise jungle

Brillangoer met jong
Brillangoer met jong
Brillangoeren worden met oranje vacht geboren, maar veranderen naar grijs na ongeveer 2 maanden. Deze primaten worden vaak gezien op onze wildlife safari in Kaeng Krachan.

Dubbelneushoornvogel in Kaeng Krachan nationaal park
Dubbelneushoornvogel in Kaeng Krachan nationaal park
Met 120 cm van kop tot staart is de Dubbelneushoornvogel zonder twijfel de meest majesteuze vogel van Thailand.

Waarom Kaeng Krachan?

Onze Kaeng Krachan nationaal park tours zijn de beste manier om de wildernis te verkennen. Kaeng Krachan is het grootste nationale park van Thailand, en huist vele zeldzame diersoorten zoals bijvoorbeeld luipaarden, olifanten, en zelfs tapirs, maar deze soorten worden maar zeer zelden gezien. Er is echter een redelijke kans om langoeren, gibbons, makaken, vogels, en reptielen tegen te komen tijdens onze wildlife safaris. De enorme vlinder diversiteit op zichzelf maakt een bezoek al de moeite waard.

Wat we doen op onze Wildlife Safaris?

Met deze Wildlife Safaris in Kaeng Krachan ben je twee hele dagen onder de pannen, en dat is inclusief een overnachting in een tent in het park. We combineren safari ritten met jungle wandelingen, met focus op wildlife. De nacht in het park, zullen we de bosrand rond de camping nog een beetje verkennen in het donker.

En dan nog iets, onze Wildlife Safaris in Kui Buri nationaal park zijn perfect te combineren met onze Kaeng Krachan tours. Zeker als je graag olifanten wilt zien, zul je hier geen spijt van krijgen!

Kaeng Krachan Wildlife Safari  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooit; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00; tot ±21:00)

De eerste ochtend beginnen we met een langzame rit het park in terwijl we ons richten op al dat beweegt. Vervolgens beginnen we aan een jungle wandeling. Er is een restaurant op de camping in het park waar we zullen lunchen voor dat we de tenten opzetten, en de namiddag zullen we een safari rit doen op zoek naar wildlife. Als we terug komen bij ons kampement is het tijd voor avondeten, en als je nog interesse hebt kunnen we in het donker de omgeving van de camping nog verder verkennen in de hoop wat nachtactieve dieren te spotten. Vergeet je zaklamp niet!

Dag 2 (06:00 tot ±17:00)

Na een vroeg ontbijt beginnen we aan een andere wandelroute waar we de jungle in gaan en onze ogen en oren open houden in de hoop de bewoners van het bos te spotten. Na de lunch op de camping, zullen we de tenten inpakken en de namiddag op game drive gaan om hopelijk nog wat meer dieren aan de lijst toe te voegen voordat we het park verlaten.

Kaeng Krachan Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Kaeng Krachan nationaal park ligt zo'n 3 uur van Bangkok. En 1:30 uur van Hua Hin. Onze tours starten vanaf Kaeng Krachan town, wat te bereiken is per pendel minivans vanaf Bangkok, maar er zijn maar enkele vans per dag en het is daarom aan te raden vroeg in de dag te reizen om te voorkomen dat je halverwege vast komt te zitten. Het kan nog weleens een uitdaging worden. Als je wat meer zekerheid wenst dan is het beter om een taxi te boeken. Wij kunnen prive transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Kaeng Krachan nationaal park sluit in de maanden Augustus - Oktober, buiten deze maanden zijn onze tours beschikbaar.

Onze prijzen

Deze 2-daagse safaris zijn privé tours en volledig inclusief. We kamperen in het park en daarbij zorgen wij voor al het kampeergerei.
Een lijstje met ander zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé tour - Kaeng Krachan Wildlife Safari  |  2 D

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 4000 Baht
7 Personen 4200 Baht
6 Personen 4500 Baht
5 Personen 4800 Baht
4 Personen 5400 Baht
3 Personen 6400 Baht
2 Personen 7600 Baht
1 Persoon 14400 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 400

Twijgslang gezien tijdens een wildlife safari
Twijgslang in Kaeng Krachan
Een van de vaker geziene slangen tijdens onze wildlife safaris, de Aziatische Twijgslang.

Contactformulier


Om onze Kaeng Krachan Wildlife Safari te boeken of om vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken.
Ben je opzoek naar een hotel in de buurt? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie