TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kaeng Krachan Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Kaeng Krachan Nationaal Park Tours

Het grootste nationale park van Thailand!
Kaeng Krachan Wildlife Safari  |  2 dagen

Kaeng Krachan Wildlife Safari  |  2 dagen

Wildlife Safaris in de jungle van Kaeng Krachan, 2 dagen lang. Een combinatie van safari rondritten en jungle wandelingen om de Thaise jungle te verkennen en ontdek de bijzondere dierenwereld die Thailand rijk is.

KLIK HIER VOOR ONZE
KAENG KRACHAN WILDLIFE SAFARI  |  2 DAGEN

PRIVé TOUR   |   Vanaf 4000 BAHT

Kaeng Krachan Dieren Tour  |  3 dagen

Kaeng Krachan Dieren Tour  |  3 dagen

Dieren tours in de jungle van Kaeng Krachan voor 3 dagen; het grootste nationale park van Thailand voor de echte natuurliefhebber. Goede kans om gibbons, langoeren, neushoornvogels, makaken, reptielen, & meer te zien!

KLIK HIER VOOR ONZE
KAENG KRACHAN DIEREN TOUR  |  3 DAGEN

PRIVé TOUR   |   Vanaf 6000 BAHT

Retielen Tours Kaeng Krachan

Retielen Tours Kaeng Krachan

Reptielen tours in Kaeng Krachan. Ontdek de herpetofauna van het grootste nationale park van Thailand. Achter de slangen aan!

KLIK HIER VOOR ONZE
RETIELEN TOURS KAENG KRACHAN

PRIVé TOUR   |   Prijs op aanvraag

Vogel Excursies Kaeng Krachan

Vogel Excursies Kaeng Krachan

Vogel Excursies in Kaeng Krachan. Onder leiding van onze expert vogelgidsen ga je op zoek naar Grijze Pauwfazant, neushoornvogels, breedbekken, Maleise dwergooruil, en vele andere soorten. En met geluk kom je misschien zelfs de Trapstaartekster tegen!

KLIK HIER VOOR ONZE
VOGEL EXCURSIES KAENG KRACHAN

PRIVé TOUR   |   Vanaf 2000 BAHT

Beermakaak in Kaeng Krachan
Beermakaak in Kaeng Krachan
Op onze wildlife tours in Kaeng Krachan nationaal park is er een kans om Beermakaken te zien, de grootste van de 6 makaaksoorten in Thailand.

Brillangoer
Brillangoer in Kaeng Krachan
Een van de schattigste beestjes in Kaeng Krachan is de Brillangoer.

Waarom Kaeng Krachan bezoeken?

Kaeng krachan nationaal park is het grootste nationale park van Thailand. En met die grootte komt een geweldige biodiversiteit. Het park huist vele zeldzame diersoorten zoals Aziatische Tapir, Indochinese Tijger, en Aziatisch Luipaard. Nu zijn dat dieren die je zeer zelden ziet. Maar waar er grote roofdieren zijn, vind je ook gezonde populaties van vele andere diersoorten. Enkele dieren waarop je meer kans hebt deze te zien zijn langoeren, makaken, gibbons, slangen, civetkatten, en met nog meer geluk misschien zelfs olifanten of Gaur.
Behalve al dit wildlife biedt het park tevens prachtige uitzichten over bebosde bergen zo ver als het oog kan reiken. Hebben we je interesse gewekt?

Wat we doen op onze Wildlife Tours?

We gaan te voet verschillende jungle hikes doen, maar gaan ook per auto op zoek naar wildlife. Het terrein in Kaeng Krachan is vrij bergachtig dus dat betekent dat het hiken niet altijd even makkelijk is. Het is mogelijk het programma aan te passen mits je wat makkelijker terrein prefereert, maar enkele van de beste delen van het park vragen om een goede conditie. Op zowel de trekkings als de safari ritten leggen we de nadruk op het spotten van dieren, maar er is ook tijd om te genieten van de mooie omgeving. Meestal als we aan het eind van de dag terug bij ons kampement komen, gaan wij nog even lekker rondzwerven met een zaklamp in het donker op zoek naar nachtactieve dieren. Je bent welkom om je bij ons aan te sluiten, als je durft

Kaeng Krachan Nationaal Park - Waar & Wanneer?

De hoofdingang van Kaeng Krachan nationaal park ligt op ongeveer 200km van Bangkok, en 70km van Hua Hin, nabij Phetchaburi in het zuidwesten van Thailand. De tours starten vanaf Kaeng Krachan town wat per openbaar vervoer te bereiken is, maar wij kunnen ook privé transfers regelen.

Kaeng Krachan sluit haar deuren in de maanden Augustus tot en met Oktober omdat de hevige regens de weg onbegaanbaar maken. Dus wij bieden onze tours aan van November tot en met juli.

Kaeng Krachan Tours- Wat zijn de kosten?

Onze wildlife tours zijn alleen op privé basis beschikbaar, en voor gelimiteerde groepsgrootte. En op dit moment bieden we enkel safaris van meerdere dagen aan.

Blanford's Vliegend Draakje
Blanford's Vliegend Draakje
Ja vliegende draken bestaan. Zeker in Kaeng Krachan. Dit Blanford's Vliegend Draakje heeft verlengde ribben met huid ertussen waardoor hij van boom naar boom kan zweven.

Contactformulier


Gebruik a.u.b. het contactformulier, hieronder, om meer info op te vragen over onze Kaeng Krachan tours.
Gebruik het 'speciale verzoeken' invulveld om vragen te stellen over de tours.


Selecteer een van de touropties, of laat dit veld leeg en kies zelf de duur, daaronder.
Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie