TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Dieren Tours | 3 Dagen Wilde Dieren Spotten in Khao Yai Nationaal Park

Als je van dieren houdt, dan is dit DE tour voor jou!

Khao Yai Dieren tours
Khao Yai Wildlife tours
Olifanten observeren op onze wildlife tours in Khao Yai nationaal park.

Gibbons gezien op Khao Yai Dieren tours
Gibbon in Khao Yai
Gibbons worden vaak gezien tijdens onze Khao Yai Dieren tours, geweldige apen om naar te kijken en luisteren!

Khao Yai Dieren Tour - Waarom?

Onze 3-daagse Khao Yai tours zijn een leuke en spannende manier om meer over Thailand's prachtige dieren te weten te komen. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina.

Deze Dieren tours in Khao Yai zijn voor echte natuurliefhebbers. Waarnemingen van dieren als gibbons, neushoornvogels, makaken, herten, en zelfs wilde olifanten zijn niet zeldzaam op onze 3-daagse dieren tours. Khao Yai verdient een bezoek van meerdere dagen, en als je van dieren houdt dan is de kans groot dat dit het hoogtepunt van je reis in Thailand wordt!

Khao Yai Dieren Tour - Wat?

Op onze 3-daagse Khao Yai Dieren tours zijn we van de ochtend tot het donker wordt, en soms langer, in de weer. Activiteiten die we doen zijn jungle wandelingen, safari rondritten, een nachtsafari rondrit, bezoeken van Khao Yai's hoogtepunten zoals de watervallen en uitkijkpunten, en we zullen een bezoek brengen aan de vleermuisgrotten waar een paar miljoen vleermuizen uitvliegen.

Ons doel van deze dieren tours is zoveel mogelijk wilde dieren te zien terwijl we genieten van de mooie omgeving van Khao Yai.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Khao Yai Dieren Tour  |  PROGRAMMA

Onze 3-daagse Khao Yai Dieren tours voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00 tot ±20:30)

We beginnen de tour met een mooie, langzame rit het park in op zoek naar wilde dieren zoals gibbons, neushoornvogels, makaken, en meer. Zodra we het beginpunt van een wanderlroute hebben bereikt, gaan we beginnen aan onze eerste jungle hike. We proberen daarbij zo stil mogelijk te zijn en meestal lopen we langzaam. De geluiden geven ons vaak een idee van waar de dieren zich bevinden, en aan de hand van die geluiden gaan we de dieren zoeken. Dit kunnen zowel de roep van bijvoorbeeld de gibbons zijn, alswel vallend fruit of zaden veroorzaakt door neushoornvogels, of we moeten ons haviksoog inzetten om een goed gecamoufleerde wateragame van het struikgewas te onderscheiden; er zijn velen dieren te zien, maar concentratie en geluk zijn belangrijke factoren om een tour al dan niet te doen slagen. Het is zeker geen dierentuin. Om onze zintuigen wat te laten relaxen, bezoeken we een van de mooiste watervallen van het park rond het middaguur. En in de late namiddag verkennen we de gebieden waar olifanten vaak gezien worden. Na het avondeten is het tijd voor de nachtsafari. Met een schijnwerper proberen we wild zoals herten, stekelvarkens, civetten, olifanten, en andere nachtactieve dieren te spotten. Na afloop wordt je terug gebracht naar je hotel.

Dag 2 (08:00 tot ±18:00)

Na het oppikken bij het hotel, zal het programma in grote lijnen vervolgen als de eerste dag, maar we lopen een andere wandelroute, en bezoeken een andere waterval. We proberen om in een ander habitat te gaan wandelen, in de hoop wat andere diersoorten aan de lijst toe te voegen, afhankelijk van wat we de eerste dag gezien hebben. Aan het eind van deze dag zullen we een van de graslanden bezoeken waar hopelijk rond zonsondergang wat dieren tevoorschijn komen uit het omliggende woud. Na het avondeten brengen we je terug naar je hotel; er is geen nachtsafari op deze dag.

Dag 3 (08:00 tot ±18:00)

De laatste dag beginnen we met een bezoek aan Khao Yai's hoogste uitkijkpunt op de berg, genaamd Khao Khieo. Dit is o.a. de habitat van de zeldzame Zwartkopgibbon, misschien hebben we geluk... Daarna doen we een laatste wandeling in het park en verlaten het park in de middag om een heldere waterbron te bezoeken voor een verfrissende duik. De laatste activiteit van dezze 3-daagse Dieren Tour is het brengen van een bezoek aan de vleermuisgrotten. Als de tijd het toelaat gaan we misschien bij een grot naar binnen om de vleermuizen van dichterbij te bekijken, maar we moeten zorgen op tijd klaar te zijn om ooggetuige te zijn van een speciale gebeurtenis. Een paar miljoen vleermuizen vliegen namelijk uit rond zonsondergang. Het is niet erg waarschijnlijk dat je ooit eerder zoiets hebt gezien!
Noot: Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur; bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma.

Khao Yai Dieren Tour - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Dieren Tours starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook prive transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze tours zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Dieren Tour - Hoeveel?

Deze 3-daagse tours zijn individuele (privé) tours. Voor diegene die enig comfort wensen, bevelen wij aan een hotel nabij het park te boeken tijdens de tour. Kamperen in het nationale park is echter ook een optie, dat bieden we aan zonder meerkosten. Vraag ons om meer details als je wenst te kamperen in het park.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tour - Khao Yai Dieren Tour

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 5200 Baht
7 Personen 5400 Baht
6 Personen 5600 Baht
5 Personen 6100 Baht
4 Personen 6800 Baht
3 Personen 7800 Baht
2 Personen 9400 Baht
1 Persoon 16800 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 600 baht

Dieren gezien tijdens Khao Yai Dieren tours
Dieren in Khao Yai
Dieren gezien tijdens Khao Yai Dieren tours; Parkieten, gibbons, & makaken

Khao Yai Dieren Tour   |   Contactformulier


Om onze Khao Yai Dieren tour van 3 dagen te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie