TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Jungle Safaris
Khao Yai Jungle Safaris
Een selectie dieren die je misschien gaat zien op onze jungle safaris in Khao Yai nationaal park.

Makaken gezien op Khao Yai Jungle Safaris
Makaken in Khao Yai
Op onze Khao Yai Jungle Safaris zien we vaak makaken (Laponderapen); Leuk om hun gedrag af te kijken, en de jonkies zijn bijzonder schattig!

Khao Yai Jungle Safari - Waarom?

Onze 2,5-daagse Khao Yai tours bevatten alles wat je maar kan wensen; wild spotten, jungle trekking, prachtige watervallen, een nachtsafari en de bijzondere vleermuizen uitvlucht. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina.

Gibbons, neushoornvogels, makaken en herten kruisen vaak ons pad op de 2,5-daagse Jungle Safaris in Khao Yai en soms zien we zelfs wild olifanten. Alle hoogtepunten van Khao Yai in een pakket!

Khao Yai Jungle Safari - Wat?

Op onze 2,5-daagse Khao Yai Jungle Safaris starten we om 15:30 op dag 1. Op de 2e en 3e dag zijn we van in de ochtend tot in de avond in de weer. Activiteiten die we doen zijn het bezoeken van de vleermuisgrotten en een heldere bron waar we een verfrissende duik nemen, wandelingen in de jungle, safari rondritten, een nachtsafari rondrit, en het bezoeken van Khao Yai's hoogtepunten zoals de watervallen en uitkijkpunten.

Ons doel van deze jungle safaris is zoveel mogelijk wilde dieren te zien terwijl we genieten van de mooie omgeving van Khao Yai.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Khao Yai Jungle Safari  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (15:30 tot ±19:00)

We beginnen de Jungle Safari met een bezoek aan een heldere waterbron waar we een verfrissende duik nemen, en we bekijken rond zonsondergang het uitvliegen van miljoenen vleermuizen die op jacht gaan. Je zult versteld staan van de aantallen! Zowel de grot als de bron ligt buiten de parkgrenzen. Onze gids brengt je naar je hotel.

Dag 2 (08:00 tot ±20:30)

Na het oppikken bij je hotel, starten we met een langzame rit op zoek naar o.a. gibbons en andere dieren en daarna gaan we te voet de jungle in. In de middag bezoeken we Khao Yai's hoogste waterval, Haew Narok in het zuiden van het park. In de namiddag verkennen we de gebieden waar olifanten vaak naartoe komen. Vervolgens eten we eerst wat en starten daarna een spannende nachtsafari waarbij we gebruik maken van een schijnwerper om nachtactieve dieren te spotten. Na afloop wordt je weer naar je hotel terug gebracht.

Dag 3 (08:00 tot ±18:00)

Vandaag starten we met een tocht in de jungle. Na de lunch bezoeken we Haew Suwat waterval, bekend van de film 'The Beach'. En mogelijk nog een uitkijkpunt met uitzicht over het enorme park. De laatste uurtjes voordat het donker valt, doen we nog een safari op zoek naar olifanten. En vervolgens word je terug naar Pak Chong (of je hotel) gebracht.

Khao Yai Jungle Safari - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Jungle Safaris starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze safaris zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Jungle Safari - Hoeveel?

Deze 2,5-daagse safaris zijn enkel als privé trips te boeken, niet als groepssafaris.
Accommodatie is niet inbegrepen, wij zullen je per email informeren over de hotel opties nabij Khao Yai. Optioneel is het mogelijk de tweede nacht (zonder meerkosten, maar zeer basic) in het park te kamperen; voor de eerste nacht is dat logistiek niet mogelijk. Vraag ons voor meer details als je wenst te kamperen in het nationale park.
Een lijstje met alle zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Safari - Khao Yai Jungle Safari

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 4100 Baht
7 Personen 4400 Baht
6 Personen 4700 Baht
5 Personen 5200 Baht
4 Personen 5800 Baht
3 Personen 6700 Baht
2 Personen 8100 Baht
1 Persoon 14800 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 400 baht

Dieren gezien tijdens Khao Yai Jungle Safaris
Dieren in Khao Yai
Tijdens onze Khao Yai Jungle Safaris zien we allerlei soorten dieren; van veel voorkomende makaken tot zeldzame Dholes (Aziatische wilde honden). Het is altijd weer spannend wat het volgende wordt...

Khao Yai Jungle Safari   |   Contactformulier


Om onze Khao Yai Jungle Safari van 2,5 dagen te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de safaris te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie