TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Jungle Tocht | 1,5 Dagen op Jungle Tocht in Khao Yai Nationaal Park

Onze jungle tochten; een mooie introductie tot Khao Yai's jungle!

Khao Yai Jungle Safaris
Khao Yai Jungle Safaris
Bekijk het nestgedrag van de Dubbelneushoornvogel, bezoek de beroemde waterval van 'The Beach', en wees getuige van de vleermuizenuitvlucht in Khao Yai nationaal park.

Vleermuizen gezien op Khao Yai Jungle Tochten
Vleermuizen in Khao Yai
Op onze Khao Yai Jungle Tochten bezoeken we de vleermuisgrotten. De kans is klein dat je ooit zo'n enorm aantal vleermuizen hebt gezien!

Khao Yai Jungle Tocht - Waarom?

Onze 1,5-daagse tours in Khao Yai zijn leuk en een mooie introductie tot Khao Yai's jungle & wildlife. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina. (Noot: sommige activiteiten die worden vertoond in de video zijn niet inbegrepen in dit tour pakket!)

Op onze Jungle Tochten in Khao Yai maken we een wandeltocht in de jungle, gaan we wild spotten, zwemmen in een heldere bron, en zien we de bijzondere vleermuizen uitvlucht. Proef de echte jungle!

Khao Yai Jungle Tocht - Wat?

Op onze 1,5-daagse Khao Yai Jungle Tocht starten we in de middag van dag 1. En de 2e dag begint vroeg in de ochtend en eindigt rond (avond) etenstijd. Activiteiten die we doen zijn zwemmen in een heldere bron, bezoeken van de vleermuisgrotten, jungle tocht, ochtend en namiddag safari rondrit, en het bezoeken van een uitkijkpunt en een van Khao Yai's mooiste watervallen.

Een jungle tocht in Khao Yai die weliswaar ietwat kort is, maar de moeite waard.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Khao Yai Jungle Tocht  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (15:30 tot ±19:00)

We beginnen onze Jungle Tocht met een verfrissende duik in een heldere bron, en zijn getuigen van een bijzonder fenomeen rond zonsondergang; de vleermuizen migratie. Heel VEEL vleermuizen! Zowel de grot als de bron zijn buiten de grenzen van het nationale park.

Dag 2 (08:00 tot ±18:00)

We beginnen de ochtend met het verkennen van het park per auto op zoek naar gibbons, neushoornvogels & andere dieren en gaan vervolgens te voet een jungle tocht maken. We lunchen in een park restaurant voordat we Haew Suwat waterval - bekend van de film 'The Beach' - bezoeken. En als de tijd het toelaat gaan we nog naar een wijds uitkijkpunt waar we de oneindige bebosde bergen zien. De laatste uurtjes voor de avond valt eindigen we de tour met een safari rondrit op zoek naar wilde olifanten. Na afloop word je teruggebracht naar Pak Chong (of je hotel) in de vroege avond.

Overnachten in het park is enkel mogelijk op onze privé jungle tochten, maar verblijf is niet inbegrepen in de prijs.

Khao Yai Jungle Tocht - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Jungle Tochten starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze tochten zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien soms nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Jungle Tocht - Hoeveel?

Deze 1,5-daagse Jungle Tochten zijn privé tochten. Er zullen zich geen anderen bij jullie groep aansluiten.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tocht - Khao Yai Jungle Tocht

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 2400 Baht
7 Personen 2500 Baht
6 Personen 2700 Baht
5 Personen 2900 Baht
4 Personen 3200 Baht
3 Personen 3800 Baht
2 Personen 4700 Baht
1 Persoon 8800 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 200 baht

Dieren gezien tijdens Khao Yai Jungle Tochten
Dieren in Khao Yai
Tijdens onze Khao Yai Jungle Tochten zien we allerlei soorten dieren; van kleurrijke agames tot wilde olifanten. Heb jij het geluk?

Khao Yai Jungle Tocht   |   Contactformulier


Om onze Khao Yai Jungle Tocht te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de tochten te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie