TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Jungle Trekking | 2 Dagen Jungle Trekking in Khao Yai Nationaal Park

Op onze jungle trekkings zul je Thailand's mooie jungle ontdekken!

Khao Yai Jungle Trekkings
Khao Yai Jungle Trekkings
Tijdens de trekkings in de jungle, hebben we kans allerlei wild te zien. Olifanten komen soms naar de weg in Khao Yai nationaal park.

Waterval in Khao Yai; Khao Yai Jungle Trekkings
Haew Narok waterval
Op onze Khao Yai Jungle Trekkings bezoeken we Haew Narok waterval, Khao Yai's meest indrukwekkende waterval.

Khao Yai Jungle Trekking - Waarom?

Onze 2-daagse tours in Khao Yai zijn een goede manier om de Thaise jungle & dieren te ontdekken. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina.

Khao Yai heeft veel te bieden en tijdens deze 2-daagse jungle trekkings in Khao Yai zul je enkele van Khao Yai's hoogtepunten te zien krijgen, en zeer waarschijnlijk ook wat schitterende dieren zoals gibbons, neushoornvogels & andere vogels, makaken, en herten, en met geluk zelfs wilde olifanten!

Khao Yai Jungle Trekking - Wat?

Op onze 2-daagse Khao Yai Jungle Trekkings zijn we van vroeg in de ochtend tot in de avond in de weer. Activiteiten die we doen zijn jungle trekking, safari rondritten, een nachtsafari rondrit, en het bezoeken van enkele van Khao Yai's hoogtepunten zoals de watervallen en uitkijkpunten.

Ons doel van deze jungle trekkings is zoveel mogelijk wilde dieren te zien terwijl we genieten van de mooie omgeving van Khao Yai.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Khao Yai Jungle Trekking  |  PROGRAMMA

Hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00 tot ±20:30)

De eerste ochtend gaan de trekken door de jungle, na een langzame rit het park in. We lunchen in het park restaurant. In de middag, bezoeken we Khao Yai's indrukwekkendste waterval, Haew Narok. In de namiddag verkennen we per auto de gebieden waar wilde olifanten vaak zoutlik plaatsen bezoeken. Daarna eten we in het park en vervolgen we met een rondrit in het donker waarbij we gebruik maken van een spotlight om nachtactieve dieren te spotten. HIerna wordt je teruggebracht naar je hotel.

Dag 2 (08:00 tot ±18:00)

Na het oppikken bij het hotel, starten we met een andere wandeling in de jungle. We zoeken daarbij naar sporen die ons naar interessante dieren leiden. Na de lunch bezoeken we Haew Suwat waterval, bekend van de film 'The Beach'. En daarna bezoeken we het hoogste uitkijkpunt op Khao Khieo met uitzicht over Khao Yai's jungle. De laatste uurtjes voor het donker wordt, eindigen we met een rondrit op zoek naar olifanten. Of in plaats van de olifantenzoektocht is het mogelijk om de vleermuisuitvlucht te gaan bekijken (niet binnen het park; een flinke rit buiten het park). Een bijzonder schouwspel om te zien. Daarna word je teruggebracht naar Pak Chong (of je hotel) rond etenstijd.
Noot: Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur; bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma.

Khao Yai Jungle Trekking - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Jungle Trekkings starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk per bus en trein te bereiken is, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze trekkings zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Jungle Trekking - Hoeveel?

Deze 2-daagse jungle trekkings zijn enkel als privé trekkings te boeken. Voor diegene die enig comfort wensen, bevelen wij aan een hotel nabij het park te boeken voor tijdens de tour. Kamperen in het nationale park is echter ook een optie, dat bieden we aan zonder meerkosten. Vraag ons om meer details als je wenst te kamperen in het park.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Trekking - Khao Yai Jungle Trekking

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 3300 Baht
7 Personen 3500 Baht
6 Personen 3800 Baht
5 Personen 4100 Baht
4 Personen 4500 Baht
3 Personen 5100 Baht
2 Personen 6400 Baht
1 Persoon 11700 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 400 baht

Dieren gezien tijdens Khao Yai Jungle Trekkings
Dieren in Khao Yai
Tijdens onze Khao Yai Jungle Trekkings zien we allerlei soorten dieren; Withandgibbons zijn de meesters in het bladerendak van de jungle, de zeldzame Serow is de meester op de rotsen. Het is altijd weer spannend wat het volgende wordt...

Khao Yai Jungle Trekking   |   Contactformulier


Om onze Khao Yai Jungle Trekking van 2 dagen te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de jungle trekkings te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie