TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Nachtsafari | Dagtrip Met Nachtsafari in Khao Yai Nationaal Park

En jij dacht dat overdag dieren spotten spannend was?

Luipaardkat tijdens Nachtsafari Khao Yai
Luipaardkat gezien tijdens een Khao Yai Nachtsafari
Het is zeldzaam een Luipaardkat in het wild te zien, maar niets is onmogelijk op een Nachtsafari in Khao Yai.

Gibbons
Gibbons overdag
We spenderen de hele dag in het park voordat we op nachtsafari gaan. We verkennen de jungle te voet en per auto. Er bestaat een goede kans dat we in de ochtend gibbons zien; de acrobaten van Khao Yai!

Khao Yai Nachtsafari - Waarom?

Eendaagse Khao Yai trips met nachtsafari; een leuke en vooral spannende introductie tot Khao Yai's dag- en nachtactieve fauna. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina. (Noot: sommige activiteiten die worden vertoond in de video zijn niet inbegrepen in dit tour pakket!)

Behalve de nachtsafari in Khao Yai, maken we een wandeling in de jungle, gaan we wild spotten, bezoeken een waterval, en in de namiddag doen we een dagsafari op zoek naar wilde olifanten. Ontdek wat wakker wordt wanneer anderen gaan slapen.

Khao Yai Nachtsafari - Wat?

Op onze 1-daagse Nachtsafaris starten we in de ochtend en eindigen rond vrij laat in de avond. Activiteiten die we doen zijn een jungle wandeling, ochtend en namiddag safari rondrit, en het bezoeken van een uitkijkpunt en een van Khao Yai's mooiste watervallen. We eindigen de dag met de nachtsafari.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Mocht dit voor jou te laat worden, en je vindt het niet erg de nachtsafari te missen, klik dan de volgende link: Natuur Excursie in Khao Yai.

Khao Yai Nachtsafari  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00 tot ±20:30)

In de ochtend starten we met een langzame rondrit door regenwoud en open grasvelden waarbij we zoeken naar o.a. gibbons en andere dieren. Daarna vervolgen we met een jungle wandeling waarbij we te voet tussen enorme woudreuzen zwerven en onze ogen en oren open houden voor iedere vorm van leven. Na de lunch bezoeken we Haew Suwat waterval, bekend van de film 'The Beach'. En mogelijk nog een uitkijkpunt met uitzicht over het enorme park. De laatste uurtjes voordat het donker valt, verkennen we de rest van het park op zoek naar olifanten. Vervolgens is het tijd voor avondeten waarna we op nachtsafari gaan; een rondrit in het donker waarbij we met een schijnwerper nachtactieve dieren proberen te spotten. Na de nachtsafari word je terug naar Pak Chong (of je hotel) gebracht.

Mocht dit voor jou te laat worden, en je vindt het niet erg de nachtsafari te missen, klik dan de volgende link: Natuur Excursie in Khao Yai.
Klik op de Terug Naar Tour knop, hierboven, om terug te keren naar de tour pagina.

Khao Yai Nachtsafari - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Nachtsafaris starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze nachtsafaris zijn op elke dag van het jaar beschikbaar, maar met name voor deze nachtsafaris raden we het aan om nationale feestdagen en weekeinden te vermijden. De Thais doen ook graag nachtsafaris en te veel auto's werkt niet in ons voordeel. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien soms nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Nachtsafari - Hoeveel?

Deze 1-daagse Nachtsafaris zijn enkel als privé tours te boeken.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tour - Khao Yai Nachtsafari

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 1900 Baht
7 Personen 2000 Baht
6 Personen 2100 Baht
5 Personen 2300 Baht
4 Personen 2600 Baht
3 Personen 2900 Baht
2 Personen 3500 Baht
1 Persoon 6400 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 200 baht

Stekelvarken in Khao Yai
Stekelvarken in Khao Yai
Maleise stekelvarkens zien we geregeld op onze Nachtsafaris in Khao Yai. Een bijzonder wezen.

Khao Yai Nachtsafari | Contactformulier

Om onze Khao Yai Nachtsafari te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de nachtsafaris te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie