TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Khao Yai Natuur Excursie | 1 Dag op Natuur Excursie in Khao Yai Nationaal Park

Onze natuur excursies; een korte introductie tot Thailand's natuur!

Khao Yai Natuur Excursies
Khao Yai Natuur Excursies
Er is veel te zien aan dieren, misschien zien we wel makaken, vliegende hagedissen, of zelfs olifanten.

Ficus boom gezien op Khao Yai Natuur Excursies
Gigantische Ficus boom
Op onze Khao Yai Natuur Excursies maken we een natuurwandeling waarop we grote woudreuzen kunnen zien zoals deze enorme Ficus. Een natuurlijk klimrek!

Khao Yai Natuur Excursie - Waarom?

Eendaagse Khao Yai trips; een interessante, korte introductie tot Khao Yai's natuur & wildlife. Om een indruk te krijgen van onze tour activiteiten, bekijk de video, bovenaan deze pagina. (Noot: sommige activiteiten die worden vertoond in de video zijn niet inbegrepen in dit tour pakket!)

Op onze natuur excursies in Khao Yai maken we een wandeling in de jungle, gaan we wild spotten, bezoeken een waterval, en voordat de avond valt doen we een safari op zoek naar wilde olifanten. Kom dichterbij de natuur!

Khao Yai Natuur Excursie - Wat?

Op onze 1-daagse Natuur Excursies starten we in de ochtend en eindigen rond (avond) etenstijd. Activiteiten die we doen zijn een natuur wandeling, ochtend en namiddag safari rondrit, en het bezoeken van een uitkijkpunt en een van Khao Yai's mooiste watervallen.
Klik op de Tour Programma knop, hierboven, voor meer details over het programma.

Mocht het je niet uitmaken als je later bij het hotel aankomt, en je bent geïnteresseerd in nachtactieve dieren, klik dan de volgende link: Nachtsafari in Khao Yai.

Khao Yai Natuur Excursie  |  PROGRAMMA

Vaak genoeg, worden onze tourprogramma's op de kop gegooid; het is namelijk onmogelijk te plannen in de natuur, maar hier volgt een voorbeeldprogramma.

Dag 1 (08:00 tot ±18:00)

In de ochtend starten we met een langzame rondrit door regenwoud en open grasvelden waarbij we zoeken naar o.a. gibbons en andere dieren. Daarna vervolgen we met een natuurwandeling waarbij we te voet tussen enorme woudreuzen zwerven en onze ogen en oren open houden voor iedere vorm van leven. Na de lunch bezoeken we Haew Suwat waterval, bekend van de film 'The Beach'. En mogelijk nog een uitkijkpunt met uitzicht over het enorme park. De laatste uurtjes voordat het donker valt, verkennen we de rest van het park op zoek naar olifanten. Daarna word je terug naar Pak Chong (of je hotel) gebracht.

Mocht het je niet uitmaken als je later bij het hotel aankomt, en je bent geïnteresseerd in nachtactieve dieren, klik dan de volgende link: Nachtsafari in Khao Yai.
Klik op de 'Terug Naar Tour' knop, hierboven, om terug te keren naar de tour pagina.

Khao Yai Natuur Excursie - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De Natuur Excursies starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze excursies zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen. November tot en met februari zijn doorgaans droog en koel (neem een trui mee!), maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar het natte seizoen dat loopt van juni tot en met oktober. Je wordt misschien soms nat, maar de watervallen zijn indrukwekkender, het bos is weelderiger en groener, en bovendien laten de warmte en vochtminnende diersoorten zich meer zien.

Khao Yai Natuur Excursie - Hoeveel?

Deze 1-daagse Natuur Excursies zijn privé excursies. Er zullen geen anderen bij jullie aansluiten.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Excursie - Khao Yai Natuur Excursie

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 1600 Baht
7 Personen 1700 Baht
6 Personen 1800 Baht
5 Personen 2100 Baht
4 Personen 2300 Baht
3 Personen 2500 Baht
2 Personen 3000 Baht
1 Persoon 5400 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 200 baht

Activiteiten tijdens Khao Yai Natuur Excursies
Activiteiten in Khao Yai
Tijdens onze Khao Yai Natuur Excursies gaan we te voet de jungle in, zoeken we naar olifanten, en bezoeken een mooie waterval.

Khao Yai Natuur Excursie   |   Contactformulier


Om onze Khao Yai Natuur Excursie te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de excursies te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie