TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kui Buri Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Olifanten Tour met Overnachting in Kui Buri

Ga op safari, slaap, en hike in olifanten habitat!

Te voet een olifant tegenkomen in Kui Buri nationaal park
Te voet een olifant tegenkomen in Kui Buri nationaal park
Het gevaarlijkste dier van de jungles van Thailand, de Aziatische Olifant, te voet tegenkomen is iets wat je niet snel zal vergeten.

Op zoek naar sporen
Op zoek naar sporen
Tijdens de wandelingen door primair olifant habitat, zoeken we naar verse sporen, en staan we vaak stil om te luisteren. Olifanten lopen stiller dan de meeste mensen.

Waarom Kui Buri?

Als jouw wens is om Aziatische Olifanten in het wild in Thailand te zien, kijk dan niet verder! Kui Buri nationaal park is verreweg de beste plek om wilde olifanten te zien. Dit park biedt dan misschien niet de biodiversiteit en de indrukwekkende immergroene jungles zoals in bijv. Kaeng Krachan of Khao Yai, maar de aanwezigheid van de grootsten der zoogdieren maakt het een geweldige wildlife tourbestemming. Behalve olifanten huist het park ook grote kuddes Gaur en zelfs enkele Banteng.

En wat als we je vertellen dat jouw bezoek bijdraagt aan de bescherming van dit park en deze dieren? Hoe?
Lees het volledige verhaal waarom jouw bezoek helpt op onze Kui Buri nationaal park tours pagina

Kui Buri is bovendien een geweldige toevoeging aan een van onze tourpakketten in Kaeng Krachan nationaal park waar het zien van wilde olifanten niet veel voorkomt, maar je daarentegen een grotere diversiteit van andere dieren en vogels kan zien, en bovendien de echte jungles met imposante bomen en weelderige vegetatie.

Wat we doen op onze Overnight tours?

Onze Overnight Tours in Kui Buri bieden een unieke ervaring in de wildernis. Naast de safari rit, en zelfs een wandeltocht, diegenen die de Westerse standaard van comfort achter zich kunnen laten, zullen misschien zelfs de nachtelijke gezangen van de olifanten en de gaur mogen ervaren. Sommige nachten klinken alsof je onderdeel uitmaakt van de film "Jurassic Park"!

Deze tour is niet voor iedereen weggelegd. De hitte kan uitputtend zijn awanneer je in een openlucht safari voertuig rondrijdt of als je in de open savanna's hiked. En het wandelen in het territorium van de gevaarlijkste zoogdieren van Thailand, de olifant en de gaur kan op zijn zachts gezegd bijzonder spannend zijn. Vanwege dit gevaar hebben wij dan ook besloten om deze tours enkel voor maximale groepsgrootes van 6 personen te doen, met een minimum leeftijd van 15 jaar.

Hiking in Kui Buri nationaal park
Hiking in Kui Buri nationaal park
Hiking in Kui Buri nationaal park is niet voor watjes. Ten eerste bevind je jezelf in het territorium van het gevaarlijkste zoogdier van Thailand; ten tweede, de open savannas bieden zeer weinig schaduw dus de zon brandt op je huid en put je uit. Maar het is een spannende ervaring, zeker als je het geluk hebt de reus van de jungle te ontmoeten op de wandeltocht.Kui Buri Overnight Olifanten Tour  |  PROGRAMMA

Hier volgt het tourprogramma.

Dag 1 (14:30 tot ±18:00)

Vandaag starten we met een safari rit met primair doel om olifanten te spotten. Tijdens deze rit stoppen we hier en daar om open gebieden af te speuren op zoek naar de grote herbivoren die hier voorkomen. Dieper in het reservaat bezoeken we het Gaur observatie gebied, in de hoop 's werelds grootste wilde rund te zien. Dit is het programma van deze dag. Afhankelijk van je keuze, zul je naar het ranger station gebracht worden waar we overnachten met de geluiden van de natuur, of je wordt het park uitgereden naar het hotel buiten het park. Bij je accommodatie zal de gids voor avondeten zorgen.
Er zijn geen activiteiten gepland voor in het donker, omdat rondwandelen in het donker in dit park te gevaarlijk is met de aantallen olifanten en Gaur die hier voorkomen.

Dag 2 (06:00 tot ±11:00)

De tweede dag verlaten we de veiligheid van de auto en gaan we te voet het park verkennen. We zullen zeer voorzichtig moeten zijn en onze ogen open houden voor verse sporen van de grote herbivoren zodat we niet onverwachts ineens te dichtbij staan. Dit is het spannendste onderdeel van deze overnight tour. De safari rit is doorgaans wat succesvoller, maar niets gaat boven de spannende ervaring van een ontmoeting met een olifant of een gaur wanneer je te voet bent.
Tijdens het wandelen hebben we tevens meer kans om ook op de kleinere inwones van het park te letten zoals vogels en reptielen.
De hike vindt plaats in open savanna met hier en daar stukken open bos. Als de zon schijnt dan is het heet, dus neem voldoende bescherming mee. Wij zorgen voor drinkwater. Na de wandeltocht wordt er nog een korte safari rit gedaan het park uit.

Kui Buri Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Kui Buri nationaal park ligt op ongeveer 4 uur rijden van Bangkok. En 1:30 uur vanaf Hua Hin.
Wij kunnen privé transfers organiseren vanuit Bangkok, Hua Hin, Cha-am, Khao Sam Roi Yot nationaal park of elders.

Kui Buri nationaal park is het gehele jaar open.

Onze prijzen

Deze safaris met overnachting zijn privé tours.
Een lijstje met wat is inbegrepen vind je aan de rechterzijde.

Privé Tours - Overnight Olifanten Avontuur Kui Buri

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
6 Personen 2650 Baht
5 Personen 2900 Baht
4 Personen 3100 Baht
3 Personen 3700 Baht
2 Personen 4650 Baht
1 Persoon 8200 Baht

Cobra in Kui Buri nationaal park
Cobra in Kui Buri nationaal park
Als hiken in olifantenterrein nog niet spannend genoeg is. houd dan je ogen open voor de andere inwoners van dit gebied. Cobras, Naja kaouthia komen hier ook voor. Bijzondere dieren, niet makkelijk te zien, maar wie weet is het jouw geluksdag!

Contactformulier


Om onze Kui Buri Overnight Olifanten Tour te boeken of om vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken. Ben je opzoek naar een hotel in de buurt? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2017    ||    Webdesign & Fotografie