TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kaeng Krachan Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Reptielen Excursies in Kaeng Krachan

Slangen jagen in de wilde jungle van Thailand

Acanthosaura crucigera in Kaeng Krachan
Acanthosaura crucigera in Kaeng Krachan
Acanthosaura crucigera, een soort die we geregeld tegen komen tijdens onze reptielen excursies in Kaeng Krachan

Netpython in Kaeng Krachan
5m Netpython in Kaeng Krachan
De echte geluksvogels zien misschien zelfs wel een van deze reuzen op onze herping trips. Dit is een 5-meter lange Netpython.

Waarom Reptielen Spotten in Kaeng Krachan?

Kaeng Krachan nationaal park, het grootste park van Thailand, is gehuld in verschillende biotopen en ligt in een gebied waar meerdere biodiversiteitszones bij elkaar komen; de perfecte combinatie voor een reptielen en amfibiën rijk gebied. Van Pope's Groefkopadders tot Koningscobra's, van Netpythons tot Red Mountain Racers, van Stekelnekagames tot Blanford's Vliegende Draakjes, van Schuimnestboomkikkers tot Smith's Litter Frogs, en van Blauwe Maleise Koraalslangen tot Brongersma's Kortstaartpythons; de lijst is nog veel langer, velen van deze soorten kom je zelden tegen, maar het toont het potentieel dat dit gebied heeft voor reptielen excursies in Kaeng Krachan nationaal park

Wat we doen op onze Reptielen Excursies?

Op dit moment bieden we geen 1-daagse trips, maar enkel 2 of meerdaagse herpetofauna excursies. Overnachten in op de campings in het park is essentieel om de juiste gebieden te kunnen bezoekn wanneer het donker wordt. Onze kansen zijn aanzienlijk hoger tijdens nachtwandelingen. Overdag combineren we jungle hiking met autoritten, daarbij focussen we ons op verschillende biotopen om de kans op meerdere reptielen soorten te verhogen. Er is geen vast tourprogramma. Afhankelijk van de tijd van het jaar, de weersomstandigheden, en jouw persoonlijke voorkeuren zullen we van uur tot uur bekijken welke activiteit het beste past.

Kaeng Krachan Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Kaeng Krachan nationaal park ligt zo'n 3 uur van Bangkok. En 1:30 uur van Hua Hin. Onze reptielen tours starten vanaf Kaeng Krachan town, wat te bereiken is per pendel minivans vanaf Bangkok, maar wij kunnen ook prive transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Kaeng Krachan nationaal park sluit in de maanden Augustus - Oktober, buiten deze maanden zijn onze tours beschikbaar. Hoewel, er zijn misschien opties om ook in deze regenseizoen maanden interessante gebieden net buiten het nationale park te bezoeken.

Onze prijzen

Deze reptielen tours zijn privé tours en volledig inclusief. We kamperen in het park en daarbij zorgen wij voor al het kampeergerei.
Een lijstje met ander zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé tour - Herpetofauna Excursies Kaeng Krachan

Prijs per persoon:
Op aanvraag

Gonyosoma prasinum in Kaeng Krachan
Gonyosoma prasinum in Kaeng Krachan
Een niet zo vaak geziene slang te vinden in de hoger gelegen gebieden van het park. De Green Tree Racer of Green Trinket Snake, Gonyosoma prasinum.

Contactformulier


Om onze Herpetofauna excursies in Kaeng Krachan te boeken of om vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken.
Ben je opzoek naar een hotel in de buurt? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie