TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Reptielen Excursies in Khao Yai

Groene bamboeadders spotten tussen groene bladeren in een immergroen woud!

Fotograferen Vogel's Bamboeadder in Khao Yai
Een Vogel's Bamboeadder in Khao Yai fotograferen
De Vogel's Bamboeadder, een soort die we geregeld tegen komen tijdens onze reptielen excursies in Khao Yai. Wij geven je alle tijd om slangen te fotograferen.

Nieuwe Caecilian soort in Khao Yai
Wij hebben een nieuwe Caecilian soort ontdekt!
Behalve reptielen, is er een grote hoeveelheid aan amfibiën in Khao Yai. Tijdens een van onze herpetofauna tours in 2014 ontdekten wij een soort Caecilian, wormsalamander, nog onbekend voor de wetenschap. Die noemen we voorlopig Tontan's Caecilian, haha!

Waarom Reptielen Spotten in Khao Yai?

Khao Yai nationaal park, het meest populaire park van Thailand, begroeit met goede kwaliteit immergroen woud, maar ook delen met secundaire groei en andere type vegetatie. Waarschijnlijk een van de best verkende regio's van Thailand, maar nog steeds zijn verrassingen mogelijk. In 2014 ontdekten wij een nieuwe soor wormsalamander (Caecilian), nog onbekend voor de wetenschap, tijdens een van onze reptielen en amfibiën tours in Khao Yai nationaal park.

Wat we doen op onze Reptielen Excursies?

Wij bieden 1- tot 4-daagse excursies aan. Overnachten in het park is mogelijk op de camping, of in een cabin, maar houd er rekening mee dat deze opties zeer basic zijn!
Overdag zullen we verschillende gebieden en habitats te voet verkennen, met tussentijds autoritten, uiteraard allemaal met het spotten van reptielen en amfibiën als hoofduitgangspunt. Als de avond valt, zullen we misschien nog een nachtwandeling, of rondrit maken. Er is geen vast tourprogramma. Afhankelijk van de tijd van het jaar, de weersomstandigheden, en jouw persoonlijke voorkeuren zullen we van uur tot uur bekijken welke activiteit het beste past.

Khao Yai Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. De herpetologie tours starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk per bus en trein te bereiken is, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze trips zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Echter, sommige maanden zijn beter dan anderen. Dit is volledig afhankelijk van het weer. Over het geheel genomen, vanaf half november tot ongeveer half februari is niet zo geweldig voor reptielen en amfibiën vanwege de koude nachttemperaturen en weinig regen. April - mei tot begin november is meestal het beste, wanneer er meer regen is en de nachten warmer worden.

Onze prijzen

Deze reptielen tours zijn privé tours. Voor diegene die enig comfort wensen, bevelen wij aan een hotel nabij het park te boeken voor tijdens de tour. Wij kunnen echter ook de optie aanbieden om te kamperen in het nationale park, zonder meerkosten. Vraag ons om meer details over het kamperen in Khao Yai.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé tour - Herpetofauna Excursies Khao Yai

Prijs per persoon:
Op aanvraag

Koningscobra in herping Khao Yai
King Cobra in Khao Yai
De koning van alle slangen. Zelfs met een ervaren herpetofauna gids heb je nog altijd een emmer vol geluk nodig om de Koningscobra tegen te komen. Maar niks is onmogelijk tijdens onze reptielen tours...

Contactformulier


Om onze Herpetofauna excursies in Khao Yai te boeken of om vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken.
Ben je opzoek naar een hotel in de buurt? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **


Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie