TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Thailand

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Reptielen Tours in Thailand | Ontdek Thailand's Prachtige Reptielen

Pythons, bamboeadders, vliegende hagedissen, varanen; moeten we nog meer vertellen?
Retielen Tours Kaeng Krachan

Retielen Tours Kaeng Krachan

Reptielen tours in Kaeng Krachan. Ontdek de herpetofauna van het grootste nationale park van Thailand. Achter de slangen aan!

KLIK HIER VOOR ONZE
RETIELEN TOURS KAENG KRACHAN

PRIVé TOUR   |   Prijs op aanvraag

Retielen Tours Khao Yai

Retielen Tours Khao Yai

Reptielen tours in Khao Yai. Dit nationale park huist Vogel's Bamboeadders, Koningscobra's, Gebande Krait, Siamese Krokodil, Indochinese Wateragames, Vliegende Draakjes, moeten we nog doorgaan?

KLIK HIER VOOR ONZE
RETIELEN TOURS KHAO YAI

PRIVé TOUR   |   Prijs op aanvraag

Python Hunters in Khao Yai
Python Hunters in Khao Yai
De Python Hunters van National Geographic Wild gingen met ons de jungle van Khao Yai in op zoek naar de tijgerpython. Zoals je ziet vonden we de dit prachtige dier!

Wateragame gezien op onze reptielen tours
Indo-Chinese Wateragame
Een prachtige wateragame; vaak gezien op onze reptielen tours

Reptielen Tours Thailand - Waarom?

Reptielen Tours in Thailand - een paradijs voor diegenen die van reptielen en amfibiën houden. Het is in Thailand waar je de langste slang ter wereld kunt vinden – de netpython, de langste gifslang ter wereld – de koningscobra, en behalve deze record slangen zitten er vliegende hagedissen, krokodillen, schildpadden, water agames, zwevende gekko's, vliegende slangen, kanariegroene bamboeadders, varanen, en dat is nog maar het begin... Geluk is een belangrijke factor, maar de ervaren ogen van onze gidsen zullen zeker het verschil maken.

Reptielen Tours Thailand - Wat?

Tijdens onze reptielen tours lopen we langzaam door de jungle en focussen op reptielen en amfibiën. Waar toegestaan zullen we ook nachtwandelingen / rondritten maken.

Reptielen Tours Thailand - Waar & Wanneer?

Reptielen zitten overal in Thailand. Thailand heeft een grote variëteit aan herpetofauna en zowel in dichte jungles als in bewoonde gebieden kunnen reptielen en amfibiën gevonden worden. De warme en natte maanden zijn het beste voor reptielen tours. Regen brengt kikkers, kikkers brengen slangen!

Reptielen Tours Thailand - Hoeveel?

Wij bieden voor ieders budget reptielen tours in Thailand aan. Bekijk de tourpakketten in de verschillende nationale parken, en vraag ons naar de kosten.

Twijgslang in Thailand
Twijgslang
Aziatische Twijgslang in Thailand. Deze dagactieve hagedisseneters kunnen we het hele jaar door zien.

Reptielen Tours Thailand | Contactformulier

Gebruik a.u.b. het contactformulier, hieronder, om een reptielen tour te boeken of om contact met ons op te nemen om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen.
Ben je opzoek naar een hotel? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.


Selecteer een van de touropties, of laat dit veld leeg en kies zelf de duur, daaronder.
Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie