TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Kaeng Krachan Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Vogel Excursies in Kaeng Krachan Nationaal Park

Algemeen beschouwd het beste park van Thailand voor vogelaars!

Kalij fazant in Kaeng Krachan
Kalij Fazant in Kaeng Krachan
Een van de vele vogelsoorten te vinden in Kaeng Krachan nationaal park

Dubbelneushoornvogel in Kaeng Krachan nationaal park
Dubbelneushoornvogel in Kaeng Krachan nationaal park
Zonder twijfel de meest indrukwekkende vogelsoort in Kaeng Krachan nationaal park. De Dubbelneushoornvogel is vaak te zien in bomen met vruchten, en het geluid van het klappen van de vleugels zal je voor altijd bijblijven!

Waarom Vogels Spotten in Kaeng Krachan?

Waarom niet? Met meer dan 400 vogelsoorten is Kaeng Krachan nationaal park een van de beste parken in Thailand voor vogelaars, Blauwe Pitta, Gevlekte Bospatrijs, Jungledwergijsvogel, Grijze Pauwfazant, Papegaaibreedbek, Javaanse Hapvogel, Sultanmees, Dubbelneushoornvogel, Trapstaartekster, Blyths Jaarvogel, Gestreepte Spinnenjager, Roodbaardbijenter, Grote Baardvogel, Maleise Dwergooruil, Bruine Bosuil, Vuurvleugelspecht, Groenkoptrogon, Musvalk, ... enzovoorts. We zien je daar!

Wat we doen op onze Vogel Excursies?

Vogel Excursies in Kaeng Krachan zijn privé tours met een vrij programma, normaal gesproken vanaf 6:00AM tot de avond valt. Met onze expert vogelaar, zul je de beste vogelgebieden op verschillende hoogtes en in diverse habitats bezoeken om de vogels te vinden die je graag wilt zien. Vooraf zullen we bespreken op welke soorten je de focus wilt leggen tijdens onze vogeltrip in Kaeng Krachan, en daar zal het tourprogramma op aangepast worden. Als er geen specifieke soorten op het verlanglijstje staan, zullen we ons gewoon richten op een ruime selectie vogelsoorten. Klik hier voor andere wildlife tours in Kaeng Krachan.

Vogel Excursies Kaeng Krachan  |  PROGRAMMA

Wij hebben geen vast tour programma voor onze vogeltours; onze ervaren vogelgids beslist welke gebieden te bezoeken op basis van jouw voorkeuren en 'target' soorten (mits je die hebt), waarnemingen uit het verleden, fruitende bomen mits aanwezig, en simpelweg volgens instinct .

Een gemiddelde vogeltourdag start om 06:00 tot ongeveer 19:00. Over het algemeen bevatten de vogeltours geen activiteiten van hoge fysieke inspanning.

Kaeng Krachan Nationaal Park - Waar & Wanneer?

Kaeng Krachan nationaal park ligt zo'n 3 uur van Bangkok. En 1:30 uur van Hua Hin. Onze vogel tours starten vanaf Kaeng Krachan town, wat te bereiken is per pendel minivans vanaf Bangkok, maar wij kunnen ook prive transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Kaeng Krachan nationaal park sluit in de maanden Augustus - Oktober, buiten deze maanden zijn onze tours beschikbaar. Vogelexcursies zijn het meest interessant van Maart tot Mei onder andere vanwege de winterbezoekers en het broedseizoen.

Onze prijzen

Deze Vogel excursies zijn privé tours, de prijzen hieronder zijn per dag. Accommodatie is niet inbegrepen, vraag ons welke hotel opties er zijn nabij het park.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tours - Prijs per Dag - Vogel Excursies Kaeng Krachan

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 2000 Baht
7 Personen 2100 Baht
6 Personen 2250 Baht
5 Personen 2400 Baht
4 Personen 2700 Baht
3 Personen 3200 Baht
2 Personen 3800 Baht
1 Persoon 7200 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 200

Trapstaartekster in Kaeng Krachan
Trapstaartekster in Kaeng Krachan
Kaeng Krachan nationaal park is de enige plaats in Thailand waar de Trapstaartekster gevonden kan worden en daarmee is dese soort dus vanzelfsprekend een doelwit voor vele vogelaars. De soort wordt in de hoger gelegen gebieden van Kaeng Krachan gezien.

Contactformulier


Om onze vogel excursies in Kaeng Krachan te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Kaeng Krachan? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie