TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Khao Yai Nationaal Park

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Vogel Excursies Khao Yai | Vogel Trips in Khao Yai Nationaal Park

Neushoornvogels, trogons, fazanten, pitta's en meer!

Vogelfotografie in Khao Yai
Vogels fotograferen in Khao Yai
Vele vogelsoorten noemen Khao Yai national park hun thuis, dat maakt dit park een paradijs voor zowel vogelaars als vogelfotografen.

Siamese Grondkoekoek in Khao Yai
Siamese Grondkoekoek in Khao Yai
Siamese Grondkoekoek, Carpococcyx renauldi. Waarschijnlijk de meest gezochte vogel door vogelaars op excursies in Khao Yai.

Vogel Excursies Khao Yai - Waarom?

Vogel excursies in Khao Yai; een paradijs voor vogelaars. Wij bieden vogel trips voor zowel nieuwelingen die geïnteresseerd zijn in een ruime selectie vogelsoorten, als voor ervaren vogelaars die misschien zich specifiek willen richten op bepaalde vogelsoorten. Khao Yai is de habitat voor vele prachtige soorten zoals de Dubbel-, Bonte, en Bruine Neushoornvogels en Jaarvogels, Zilver- en Siamese Vuurrugfazanten, Siamese Grondkoekoek, Roodkop-, & Groenkoptrogons, Zwartkop-, Blauwvleugel-, Blauwe, & Phayres pitta's; er zijn teveel 'highlight' soorten om allemaal op te sommen... Ben je een enthousiaste vogelaar dan zul je een mooie tijd met ons beleven op tour in Khao Yai!

Vogel Trips Khao Yai - Wat?

Vogel Excursies in Khao Yai zijn privé tours waarvan het programma open staat, normaal gesproken start de tour om 6:30AM en duurt tot de avond valt. Vergezeld door een expert vogelaar, zul je de beste vogelgebieden en vaste stekken verkennen om de vogels te vinden waar je naar op zoek bent. Wanneer je een aanvraag indient voor onze vogeltrips in Khao Yai zullen we gezamelijk bespreken wat je wensen zijn en vervolgens beslissen waar heen te gaan/ wat te doen. Als er geen specifiek doel wordt vastgesteld zullen we ons richten op een ruime selectie vogelsoorten.

Vogel Excursies Khao Yai  |  PROGRAMMA

Wij hebben geen vast tour programma voor onze vogeltours; onze ervaren vogelgids beslist welke gebieden te bezoeken op basis van jouw voorkeuren en 'target' soorten (mits je die hebt), waarnemingen uit het verleden, fruitende bomen mits aanwezig, en simpelweg volgens instinct .

Een gemiddelde vogeltourdag start om 06:30 tot ongeveer 18:30. Over het algemeen bevatten de vogeltours geen activiteiten van hoge fysieke inspanning.

Vogel Excursies Khao Yai - Waar & Wanneer?

Khao Yai nationaal park ligt zo'n 2,5 a 3 uur van Bangkok. Onze Vogel Tours starten vanaf Pak Chong, wat makkelijk te bereiken is zowel per bus als per trein, maar wij kunnen ook privé transport regelen vanaf o.a. Bangkok, of elders.

Het park is het gehele jaar te bezoeken, en onze vogel excursies zijn op elke dag van het jaar beschikbaar. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen voordelen, maar met name de maanden november tot en met mei zijn een goede tijd voor het vogelen. Deels door de vele winterbezoekers. En neushoornvogels zitten vanaf de eerste maanden van het jaar tot zelfs in mei op het nest.

Vogel Trips Khao Yai - Hoeveel?

Deze Vogel excursies zijn privé tours, de prijzen hieronder zijn per dag. Accommodatie is niet inbegrepen, vraag ons welke hotel opties er zijn nabij Khao Yai.
Een lijstje met zaken die inbegrepen zijn, kun je aan de rechterzijde vinden.

Privé Tours - Prijs per Dag - Vogel Excursies Khao Yai

Groepsgrootte: Prijs per persoon:
8 Personen 2000 Baht
7 Personen 2100 Baht
6 Personen 2250 Baht
5 Personen 2400 Baht
4 Personen 2700 Baht
3 Personen 3200 Baht
2 Personen 3800 Baht
1 Persoon 7200 Baht
Leeftijd: Korting:
12j of jonger 200

Zilverfazant in Khao Yai
Zilverfazant in Khao Yai
Zilverfazanten, eveneens een doelwit van vele vogelaars. Khao Yai is een goede locatie om deze soort te observeren, met name in het winter-/droogseizoen..

Vogel Excursies Khao Yai   |   Contactformulier


Om onze vogel excursies in Khao Yai te boeken of om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen, kun je het contactformulier, hieronder, gebruiken om contact met ons op te nemen.
Ben je opzoek naar een hotel rond Khao Yai of Pak Chong? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.

** Ter informatie, wij bieden enkel wildlife observatie tours aan. Wij kunnen je niet helpen met een bezoek aan de diverse touristische attracties nabij het park zoals de wijngaarden, melkboerderijen, zonnebloemvelden, Palio village, etc. **Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2022    ||    Webdesign & Fotografie