TONTAN TRAVEL


Huidige bestemming:
Thailand

Toon Natuurbestemmingen
Toon Cultuurbestemmingen

Lijst van Tourbestemmingen

Vogel Tours in Thailand | Ontdek Thailand's Kleurrijke Vogels

Ontdek zelf waarom Thailand zo populair is onder vogelaars!
Vogel Excursies Kaeng Krachan

Vogel Excursies Kaeng Krachan

Vogel Excursies in Kaeng Krachan. Onder leiding van onze expert vogelgidsen ga je op zoek naar Grijze Pauwfazant, neushoornvogels, breedbekken, Maleise dwergooruil, en vele andere soorten. En met geluk kom je misschien zelfs de Trapstaartekster tegen!

KLIK HIER VOOR ONZE
VOGEL EXCURSIES KAENG KRACHAN

PRIVé TOUR   |   Vanaf 2000 BAHT

Vogel Excursies Khao Yai

Vogel Excursies Khao Yai

Vogel Excursies in Khao Yai. Ga mee met onze expert vogelaars en ontdek de vele kleurrijke vogelsoorten in de jungle van Khao Yai!

KLIK HIER VOOR ONZE
VOGEL EXCURSIES KHAO YAI

PRIVé TOUR   |   Vanaf 2000 BAHT

Silver Pheasant in Thailand
Silver Pheasant in Thailand
Zilverfazanten zijn een van de prachtige fazantensoorten die in Thailand voorkomen.

Orange-breasted Trogon in Khao Yai
Orange-breasted Trogon
Orange-breasted Trogon in Khao Yai nationaal park gezien tijdens onze vogel tour.

Vogel Tours Thailand - Waarom?

Vogel Tours in Thailand – een paradijs voor vogelaars. Thailand heeft een grote variëteit aan vogels, meer dan 970 vogelsoorten, en geweldige parken waar je grote aantallen vogels kunt afvinken zoals pittas, neushoornvogels, breedbekken (Broadbills), parkieten, fazantachtigen, trogons, etcetera. Onze gidsen zijn ervaren enthousiaste vogelaars die heel Thailand (en andere landen) hebben rond gereisd, niet alleen voor hun werk als vogel gids, maar ook voor hun eigen lol. Jouw bezoek zal aanzienlijk beter zijn met een expert vogelaar aan je zijde.

Vogel Tours Thailand - Wat?

Tijdens onze vogel tours nemen we de tijd om te genieten van de gevederde vrienden en blijven focussen op het uitbreiden van jouw lijst met nieuwe vogelsoorten. Laat het ons a.u.b. vooraf weten welke vogels bovenaan je verlanglijstje staan zodat we aan de hand daarvan kunnen bepalen welke plaatsen te bezoeken tijdens de vogel trip.

Vogel Tours Thailand - Waar & Wanneer?

Vogels spotten kan het hele jaar door, maar de Thaise wintermaanden zijn interessant vanwege de vele migrerende vogels die in Thailand neerstrijken. Februari – april zijn goede maanden voor broedende vogels zoals de neushoornvogels.

Vogel Tours Thailand - Hoeveel?

Wij bieden voor ieders budget vogel tours in Thailand aan. Neem een kijkje in de lijst, hieronder, en vind de vogel tour die aan je voorkeuren en budget voldoet.

Indische Slangenarend in Thailand
Indische Slangenarend
Indische Slangenarend in Thailand. Er is een redelijke kans deze prachtige roofvogels te zien.

Vogel Tours Thailand | Contactformulier

Gebruik a.u.b. het contactformulier, hieronder, om een vogel tour te boeken of om contact met ons op te nemen om eventuele vragen met betrekking tot de tours te stellen.
Ben je opzoek naar een hotel? Gebruik het 'Speciale verzoeken' invulveld om naar de mogelijke accommodatie opties te informeren.


Selecteer een van de touropties, of laat dit veld leeg en kies zelf de duur, daaronder.
Om onze Algemene Voorwaarden te lezen, klik hier


* Deze velden zijn vereist

Tontan Travel

 

 

TONTAN TRAVEL    ||    T.A.T. Licentie: 54/00020    ||    Algemene Voorwaarden    ||    Copyright © 2009 - 2021    ||    Webdesign & Fotografie